Takaisin kouluun 2024: 4 parasta älykelloa

Back to School 2024: The Best 4 Smartwatches

Vaikka lämpimän kesän hyvästeleminen ei ole koskaan hauskaa, uusi kausi on aina lupaava. Olipa kyse sitten paluusta kouluun tai paluusta töihin hyvin ansaitun vapaapäivän jälkeen, on tärkeää muistaa katsoa eteenpäin uusiin haasteisiin ja uusiin vuodenaikoihin, joista voi nauttia. Täällä, teknologiakörtteinä, joita me olemme, ensimmäinen ajatuksemme on, mitkä vempaimet voivat parantaa tätä kaudenvaihdetta, ja olemme koonneet listan parhaista älykelloista, joilla voit tarttua kaikkeen pää edellä.

Lue, mihin älykelloihin meidän mielestämme sinun kannattaa investoida - ja miksi se on mielestämme hyvä valinta.

Apple Watch Series 9: Perimmäinen kumppani töihin palatessa

Kun hyvästelemme laiskat kesäpäivät ja valmistaudumme palaamaan töihin, Apple Watch Series 9 on täydellinen kumppani ammattilaisille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla. Tutustutaanpa siihen, miksi tämä älykello on välttämätön ranteeseesi, kun palaat toimistoon tai kotoa käsin tehtävään työhön.

Älä missaa rytmiä (tai kokousta)

Apple Watch Series 9 on kuin ranteeseesi kiinnitetty henkilökohtainen avustaja. Sen aina päällä olevan, entistä kirkkaamman Retina-näytön (jopa 2000 nittiä!) ansiosta et koskaan missaa tärkeää ilmoitusta tai kokousmuistutusta, vaikka kiiruhtaisit neuvotteluhuoneiden välillä tai hakisit pikakahvia. Kellotaulu näkyy helposti kirkkaassa auringonvalossa, joten olet aina ajan tasalla, olitpa sitten työmatkalla tai pikaisella tauolla ulkona.

Työ- ja yksityiselämän tasapaino

Yksi siisteimmistä ominaisuuksista kiireisille ammattilaisille on uusi kaksoisnapautusele. Kuvittele, että olet kokouksessa, kädet täynnä papereita, ja sinulle tulee tärkeä puhelu. Ei tarvitse näpytellä - napauta peukaloa ja etusormea kahdesti, ja voilà! Olet vastannut puheluun ilman, että menetät hetkeäkään. Tällaiset pienet ajansäästöt voivat vaikuttaa suuresti työpäiväsi tehokkuuteen.

Terveys on rikkaus, erityisesti työssä

Series 9 ottaa terveytesi vakavasti, mikä on ratkaisevan tärkeää, kun palaat takaisin työelämään. Sen tarkempi terveydentilan seuranta voi muistuttaa sinua nousemaan ylös ja liikkumaan, jos olet istunut työpöydän ääressä liian kauan. Se voi jopa havaita, jos sykkeesi on epätavallisen korkea stressaavan esityksen aikana, ja kehottaa sinua ottamaan muutaman syvähengityksen. Nämä hienovaraiset kehotukset voivat auttaa sinua säilyttämään hyvinvointisi kiireisinäkin päivinä.

Akun kesto pysyy mukana

Yksi vaikuttavimmista parannuksista on akun kesto. Series 9 kestää helposti koko työpäivän ja vähän enemmänkin. Itse asiassa akkua saattaa olla jäljellä 60 prosenttia kiireisen päivän päätteeksi, vaikka oletkin seurannut lounastreeniäsi. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä nukkumaan mennessäsi uniseurantaa varten huolehtimatta lataamisesta, mikä auttaa sinua luomaan paremmat unirutiinit, kun sopeudut takaisin työelämään.

Henkilökohtainen tuottavuuden tehostajasi

Laitteessa olevan Siri-käsittelyn ansiosta muistutusten ja ajastimien asettaminen tai kalenterin nopea tarkistaminen käy salamannopeasti. Ei enää kiusallisia taukoja, kun Siri muodostaa yhteyden pilveen - kaikki tapahtuu ranteessasi. Tämä nopeuslisäys voi olla ratkaiseva, kun yrität pysyä kärryillä useista tehtävistä ja määräajoista.

Ammattimainen ulkonäkö

Ei unohdeta tyyliä. Apple Watch Series 9 näyttää tyylikkäältä ja ammattimaiselta, ja se sopii täydellisesti sekä pukuun ja solmioon että business casualiin. Apple Watch Series 9:n helposti vaihdettavien rannekkeiden ansiosta voit sovittaa kellon asuusi tai kokoustesi sävyyn.

Samsung Galaxy Watch 6: Yliopiston perimmäinen kumppani.

Tällä suosituksella katsomme tulevia opiskelijoitamme. Kun valmistaudut uuteen lukukauteen (tai aivan ensimmäiseen), puhutaanpa vempaimesta, josta saattaa tulla uusi paras ystäväsi kampuksella - Samsung Galaxy Watch 6. Tämä ei ole mikä tahansa älykello, vaan se on kuin ranteessasi olisi henkilökohtainen avustaja, kuntovalmentaja ja opiskelukaveri, kaikki käärittynä yhteen tyylikkääseen pakettiin.

Älä koskaan missaa tuntia (tai bileitä)

Tärkeimmät asiat ensin - opiskelijaelämä on kiireistä, ja aikataulujen seuraaminen voi olla haastavaa. Galaxy Watch 6 on avuksi kirkkaalla, aina päällä olevalla näytöllään. Kun vilkaiset ranteeseesi, tiedät tarkalleen, missä sinun on oltava, olipa kyse sitten luennosta aamukahdeksalta tai opintoryhmän tapaamisesta kirjastossa. Ja rehellisesti sanottuna, se on myös loistava keino varmistaa, ettet jää paitsi tärkeistä sosiaalisista tapahtumista!

Terveyskaverisi asuntolassa

Asutko ensimmäistä kertaa yksin? Galaxy Watch 6 on tukenasi, kun on kyse terveyden ylläpitämisestä. Sen kehittyneet terveydenseurantaominaisuudet voivat auttaa sinua säilyttämään tasapainoisen elämäntyylin opiskeluelämän kaaoksen keskellä. Tämä kello muistuttaa sinua liikkumaan, kun olet harjoitellut tenttejäsi liian kauan, ja seuraa unirytmiäsi (koska tiedämme, että niitä yöunia sattuu), joten se auttaa sinua pitämään huolta hyvinvoinnistasi.

Kuntoa fukseille (ja sen jälkeen)

Terveydestä puheen ollen, Galaxy Watch 6 on kuin henkilökohtainen valmentaja ranteessasi. Olitpa sitten menossa kampuksen kuntosalille, liittymässä sisäisiin urheilulajeihin tai vain yrittämässä välttää selkäkipuja, jotka johtuvat tuntikausia kirjastossa istumisesta, tämä kello auttaa sinua. Se tunnistaa automaattisesti erilaiset harjoitukset ja tarjoaa jopa kehittyneitä mittareita juoksijoille. Olipa kyseessä sitten sprintti luokkaan tai rauhallinen lenkki kampuksen ympäri, kaikki kuntotietosi ovat käden ulottuvilla.

Pysy yhteydessä ilman häiriötekijöitä

Me kaikki tiedämme, miten helppoa on uppoutua puhelimeen oppitunnin aikana (en tuomitse sinua). Galaxy Watch 6:n avulla voit pysyä yhteydessä ilman, että olet liimautunut näyttöön. Voit vastaanottaa ilmoituksia, tekstiviestejä ja jopa puheluita suoraan ranteeseesi. Voit siis pysyä ajan tasalla ilman, että otat puhelimen esiin kesken luennon - professorisi kiittävät sinua.

Opiskeluistunnon apuri

Tässä kohtaa Galaxy Watch 6 todella loistaa opiskelijoille. Käytä sitä ajastimien asettamiseen keskittyneitä opiskelusessioita varten tai sekuntikellona harjoituskokeiden ajoitettuja kokeita varten. Todoistin kaltaisten sovellusten avulla voit hallita tehtäviäsi ja projektejasi suoraan ranteestasi. Äläkä unohda sisäänrakennettua Laskin-sovellusta, joka on täydellinen nopeisiin matematiikan tarkistuksiin kotitehtävien aikana.

Akun kesto pysyy kampuselämän mukana

Opiskelupäivät voivat olla pitkiä, ja viimeinen asia, jota tarvitset, on toinen laite, jota lataat jatkuvasti. Vaikka Galaxy Watch 6:n akunkesto ei ole ennätyksellinen, se kestää silti koko päivän luentoja, opiskelua ja sosiaalisia aktiviteetteja ennen kuin se tarvitsee latausta. Laita se vain laturiin, kun valmistaudut aamulla, ja olet valmis!

Tyyli, joka on huippuluokkaa

Totta puhuen tyylillä on väliä kampuksella. Galaxy Watch 6 näyttää tyylikkäältä ja modernilta, ja se sopii kampanjaan riippumatta siitä, oletko pukeutunut esitelmää varten vai olitko hiki hatussa opiskelemassa. Muokattavien kellotaulujen ja lukemattomien Samsung Galaxy Watch 6 ranneke avulla voit lisäksi sovittaa kellon joka päivä mielialasi tai asusi mukaan.

Google Pixel Watch 2: Lukion apurisi

Olitpa sitten ekaluokkalainen, joka astelee ensimmäistä kertaa käytäville hermostuneena, tai kokenut seniori, joka on valmis hallitsemaan koulua, puhutaanpa vempaimesta, josta voi tulla uusi paras ystäväsi - Google Pixel Watch 2. Tämä ei ole mikä tahansa älykello, vaan se on kuin ranteessasi olisi henkilökohtainen avustaja, kuntoiluvalmentaja ja tyyli-ikoni, jotka on kääritty samaan tyylikkääseen pakettiin.

Älä missaa rytmiä (tai tuntia)

Aluksi: lukioelämä on hektistä, ja aikataulujen seuraaminen voi olla vaikeampaa kuin ponnahduslauseiden testaaminen. Pixel Watch 2 tulee apuun kirkkaalla, aina päällä olevalla näytöllään. Kun vilkaiset nopeasti ranteeseesi, tiedät tarkalleen, missä sinun on oltava, olipa kyse sitten seuraavasta tunnista, kerhotapaamisesta tai urheiluharjoituksista. Ei enää kiusallisia hetkiä väärään luokkahuoneeseen kävelemisestä!

Pysy yhteydessä (häiritsemättä)

Me kaikki tiedämme, kuinka tiukkoja jotkut opettajat voivat olla puhelinten käytöstä luokassa, ja siihen on hyvä syy. Pixel Watch 2:n avulla voit pitää yhteyttä ilman, että otat puhelimen esiin. Voit vastaanottaa ilmoituksia, tekstiviestejä ja jopa puheluita suoraan ranteeseesi. Näin pysyt ajan tasalla häiritsemättä opettajan puhetta ja häiritsemättä luokkatovereitasi.

Kuntoa voittoon

Olitpa sitten joukkueessa tai yritit vain pysyä kunnossa, Pixel Watch 2 on tukenasi. Se pystyy tunnistamaan automaattisesti erilaisia harjoituksia, joten sinulla on kaikki kuntotietosi käsilläsi riippumatta siitä, sprinttailetko juoksuradalla vai heitätkö koripalloa liikuntatunnilla. Lisäksi se on loistava askelten seurantaan, kun kuljeskelet koulun pitkillä käytävillä!

Stressinpoistokaveri

Lukio voi olla stressaavaa, ja Pixel Watch 2 tietää sen. Siinä on hieno ominaisuus nimeltä "Body Responses", joka voi havaita, milloin saatat tuntea olosi stressaantuneeksi. Se on kuin ystävä, joka napauttaa sinua olkapäälle ja sanoo: "Hei, hengitä syvään". Siitä on paljon apua tenttikaudella tai ennen suurta esitelmää englannin tunnilla.

Nukkumisen älykkyys koulumenestykseen

Myönnettäköön, että riittävän unen saaminen lukioaikana voi olla haastavaa. Pixel Watch 2 -älykello voi seurata unirytmiäsi ja auttaa sinua selvittämään, saatko tarpeeksi lepoa, jotta voit selviytyä aamutunneista. Se saattaa saada sinut laittamaan puhelimen pois ja nukkumaan muutaman yön ennen suurta koetta.

Tyylilaji, joka on huippuluokkaa

Lukiossa on kyse itsensä ilmaisemisesta, ja Pixel Watch 2 ymmärtää sen. Se näyttää tyylikkäältä ja modernilta, ja se sopii niin suosikkihuppariin kuin koulun tansseihin pukeutumiseen. Lisäksi Google Pixel Watch 2:n mukautettavat kellotaulut ja rannekkeet mahdollistavat sen mukauttamisen mielialaan tai asuun joka päivä. Se on kuin uusi asuste rikkomatta pukukoodia!

Akun kesto kestää koko päivän (ja vähän pidempäänkin).

Parannetun akunkeston ansiosta Pixel Watch 2 kestää helposti koko koulupäivän ja koulun ulkopuoliset aktiviteetit. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kellosi kuolee kesken juoksuharjoitusten tai koulun jälkeisen opiskelujakson aikana. Lataa se vain aamulla valmistautuessasi, ja olet valmis lähtöön!

Henkilökohtainen opiskeluavustajasi

Käytä Pixel Watch 2 -kelloa ajastimien asettamiseen keskittyviä opiskelusessioita varten tai sekuntikellona harjoituskokeiden ajoitettuja kokeita varten. Voit jopa käyttää äänikomentoja muistutusten asettamiseen kotitehtävien tai projektien määräaikoja varten. Se on kuin ranteessasi olisi superorganisoitu opiskelukaveri.

Xplora X6 Play: Perimmäinen koulukaveri pienille oppijoille (ja heidän vanhemmilleen!)

Kun valmistaudumme uuteen kouluvuoteen, puhutaanpa vempaimesta, josta saattaa tulla uusi suosikkityökalusi vanhemmille - Xplora X6 Play -älykellosta. Tämä ei ole mikä tahansa älykello, vaan se on kuin henkilökohtainen avustaja, turvalaite ja hauska oppimisväline käärittynä yhteen lapsiystävälliseen pakettiin.

Pysy yhteydessä ilman älypuhelindraamaa

Tärkeimmät asiat ensin - me kaikki haluamme pitää yhteyttä pienimpiin, mutta älypuhelimen antaminen 6-vuotiaalle ei ehkä ole paras idea. X6 Play! Tämän näppärän laitteen avulla lapsesi voi soittaa äänipuheluita ja lähettää viestejä vain ennalta hyväksytyille yhteyshenkilöille. Voit siis käydä katsomassa häntä koulun jälkeen tai välitunnilla ilman huolta ei-toivotusta viestinnästä. Se on kuin suora yhteys lapsellesi ilman sosiaalisen median tai internetin riskejä.

Turvallisuus ensin, mielenrauha aina

Puhutaanpa ominaisuudesta, joka auttaa sinua hengittämään helpommin - GPS-seurannasta. X6 Play on varustettu reaaliaikaisella sijainninseurannalla, jonka avulla voit pitää pientä tutkimusmatkailijaa silmällä kaukaa. Voit jopa määrittää "turvavyöhykkeet" ja saada ilmoituksia, kun lapsesi menee näille alueille tai poistuu niiltä. Täydellinen tapa tietää, milloin lapsi on saapunut kouluun tai päässyt koulun jälkeisiin aktiviteetteihin. Se on kuin suojelusenkeli, joka vahtii häntä ja antaa sinulle lisää mielenrauhaa koulupäivän aikana.

Aktiivisen leikin kannustaminen (myös koulussa)

Me kaikki tiedämme, miten tärkeää lasten on pysyä aktiivisina, ja X6 Play tekee siitä hauskaa! Sen sisäänrakennetun askelmittarin ja aktiivisuusalustan ansiosta lapsesi voi seurata askeliaan koko koulupäivän ajan. Se on kuin pieni kuntovalmentaja ranteessa, joka kannustaa heitä liikkumaan enemmän välitunnilla tai liikuntatunnilla. Ja mikä parasta? Xplora-kelloja käyttävät lapset kävelevät yleensä 2,5 kertaa enemmän. Se on voitto sekä fyysiselle terveydelle että luokkahuoneen vilkkaille hetkille!

Koulutila: Keskity oppimiseen, älä vempaimiin

Oletko huolissasi siitä, että kello häiritsee luokassa? Ei hätää! X6 Playssa on kätevä "School Mode" -ominaisuus. Voit asettaa tietyt ajat, jolloin kellon toimintoja on rajoitettu, jotta lapsesi voi keskittyä ABC:n ja 123:n lukemiseen, ei kavereiden kanssa chattailuun.

SOS hätätilanteita varten

Vaikka toivomme, ettei sitä koskaan tarvita, X6 Play -kellossa on SOS-toiminto. Hätätilanteissa lapsesi voi hälyttää sinut tai muut nimetyt yhteyshenkilöt nopeasti. Tämä on ylimääräinen turvakerros, jota jokainen vanhempi arvostaa, varsinkin kun lapsi lähtee ensimmäistä kertaa kouluun.

Tallenna muistot (ilman älypuhelimen riskejä)

X6 Play -puhelimessa on 5 megapikselin kamera, joka sopii täydellisesti ihastuttavien ensimmäisen koulupäivän hetkien tai hauskojen hetkien tallentamiseen uusien ystävien kanssa. Ja koska se ei ole yhteydessä internetiin, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kuvat päätyvät jonnekin, minne niiden ei pitäisi päätyä. Se on kuin antaisi lapsellesi turvallisen tavan dokumentoida kouluseikkailujaan.

Tyylikäs ja kestävä leikkikentälle ja muuallekin

Lapset voivat olla kovia tavaroilleen. X6 Play on suunniteltu kestämään leikkikenttäseikkailuja ja luokkahuoneen onnettomuuksia. Vaihdettavien kehysten ja Xplora X6 Play rannekkeiden avulla lapsesi voi mukauttaa kellonsa vastaamaan hänen persoonallisuuttaan tai päivän asua. Se on tarpeeksi kestävä kouluelämään, mutta tarpeeksi siisti, jotta lapsesi todella haluaa käyttää sitä.


Kirjoita kommentti

Please note, comments must be approved before they are published

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


myös lukea

Back to School 2024: The Best 4 Smartwatches
Tutustu blogiimme top 4 parhaasta älykellosta back to school -kaudelle vuonna 2024. Kaikki mitä sinun on tiedettävä ennen kuin palaat kesän lopulla takaisin kouluun tai töihin.
The Ultimate Review of the OnePlus Watch 2R
Kattava arvostelu OnePlus Watch 2R:stä. Harkitsitpa sitten kellon ostamista ja haluat tietää lisää tai olet vain utelias, löydät täältä kaiken tarvitsemasi.