OnePlus Watch 2R:n lopullinen arvostelu

The Ultimate Review of the OnePlus Watch 2R

OnePlus Watch 2R on vakuuttava vaihtoehto älykellomarkkinoilla, sillä se tarjoaa vaikuttavien ominaisuuksien ja arvon yhdistelmän, jota on vaikea sivuuttaa. OnePlus Watch 2:n edullisempana sisaruksena tämä laite säilyttää monet niistä vahvuuksista, jotka tekivät sen edeltäjästä erottuvan, mutta tekee samalla joitakin laskelmoituja kompromisseja helpommin lähestyttävän hintaluokan saavuttamiseksi.

Yhtiönä, joka rakastaa OnePlus- ja OnePlus Watch ranneke, olemme aina innoissamme, kun teknologiajätti julkaisee uuden mallin, varsinkin kun heillä on taipumus pidentää mahdollisen rajoja ja luoda samalla älykelloja, joita on hauska käyttää. Alta löydät kattavan tuotearvostelumme, jossa teemme parhaamme piilottaaksemme innostuksemme ja pysyäksemme mahdollisimman puolueettomina - tule mukaan!

Suunnittelu ja rakentamisen laatu

Watch 2R:ssä on pyöreä muotoilu, joka muistuttaa perinteisiä kelloja. Vaikka se ei ehkä huokuu samaa premium-tunnelmaa kuin sen ruostumattomasta teräksestä valmistettu vastine, alumiinirakenne pitää kellon kevyenä ja miellyttävänä koko päivän käyttöä varten. Kehyksen 24-tuntimerkinnät ja hopeinen puoliympyrän muotoinen rengas kellon alaosassa antavat sille omanlaisensa, hieman retrohenkisen estetiikan, joka erottaa sen muista älykelloista.

Kestävyys on Watch 2R:n vahvuus. IP68-luokituksen ansiosta se on hyvin varustettu selviytymään uintisessioista ja sadepäivistä ongelmitta. Näyttöä suojaava safiirilasi lisää kestävyyttä ja varmistaa, että kello kestää päivittäisen käytön kovia vaatimuksia.

Näyttö ja käyttöliittymä

Watch 2R:ssä on terävä ja elävä AMOLED-näyttö, joka on helposti luettavissa eri valaistusolosuhteissa. Vaikka näyttö ei ole yhtä kirkas kuin jotkin premium-luokan tuotteet, se on kuitenkin omiaan useimmissa arkipäivän tilanteissa. Wear OS 4 -käyttöjärjestelmällä varustettu käyttöliittymä on huomattavan sujuva ja reagoiva. OnePlus on tehnyt käyttöjärjestelmään vain minimaalisen vähän muutoksia, ja tuloksena on puhdas ja intuitiivinen käyttökokemus, jossa on ilo navigoida.

Yksi erottuvista ominaisuuksista on sovellusten "kuplat"-käyttöliittymä, joka tarjoaa leikkisän ja tehokkaan tavan käyttää suosikkisovelluksiasi. Käyttöliittymän yleinen sujuvuus on vaikuttava, ja jotkut käyttäjät ovat todenneet, että se ylittää jopa Pixel Watchin sujuvuuden.

Suorituskyky ja ominaisuudet

Watch 2R:n konepellin alla on riittävästi tehoa viiveettömän käyttökokemuksen takaamiseksi. Runsaan tallennustilan (32 Gt / 2 Gt RAM) ansiosta käyttäjät voivat tallentaa musiikkia ja kellotauluja suoraan laitteeseen, mikä lisää sen monipuolisuutta. Vaikka siitä puuttuu joitakin kilpailijoista löytyviä kehittyneitä terveysominaisuuksia, kuten EKG, verenpaineen seuranta ja ranteen lämpötilan tunnistus, se kattaa kuntoilun seurannan perusasiat riittävästi.

Kello tarjoaa tavanomaiset älykellotoiminnot, kuten ilmoitusten käsittelyn, sovellustuen ja musiikin hallinnan. On kuitenkin syytä huomata, että joitakin ominaisuuksia voi olla rajoitettu, kun käytetään kolmannen osapuolen kellotauluja, sillä laite varoittaa, että se ei ehkä siirry Smart Mode -tilaan, mikä saattaa vaikuttaa akun kestoon.

Akun kesto ja lataus

OnePlus Watch 2R:n ehkä vaikuttavin ominaisuus on sen poikkeuksellinen akunkesto. Tämä pitkäikäisyys on merkittävä etu moniin kilpailijoihin nähden älykellomarkkinoilla, sillä siinä on tehokas 500 mAh:n akku. Jos et ole ajan tasalla akkuteknologian suhteen, niin vertailun vuoksi: nykyaikaisessa älypuhelimessa, joka käsittelee paljon enemmän prosesseja kuin älykello, on yleensä 3000-5000 mAh:n akku, kun taas laskimessa saattaa olla 100 mAh:n akku.

Lataaminen on yhtä vaikuttavaa, sillä kello pystyy lataamaan akun täyteen noin tunnissa 7,5 W:n latausominaisuudella. Pienikokoinen latauskiekko on USB-C-yhteensopiva, joten se on kätevä matkoilla. OnePlussan helposti saatavilla olevien varalaturien puute voi kuitenkin olla huolenaihe joillekin käyttäjille.

Ohjelmisto ja ekosysteemi

Watch 2R toimii Wear OS 4 -käyttöjärjestelmällä, joka tarjoaa pääsyn monenlaisiin sovelluksiin Google Play Storesta. OnePlus on integroinut terveydenseurantaominaisuutensa yhteen sovellukseen, OnePlus Health (OHealth), mikä yksinkertaistaa käyttökokemusta verrattuna joihinkin kilpailijoihin, jotka vaativat useita sovelluksia.

OnePlus lupaa Watch 2R:lle kaksi Wear OS -päivitystä ja kolmen vuoden tietoturvapäivitykset. Vaikka tämä on samaa tasoa kuin Googlen tuki Pixel Watchille, se jää jälkeen joistakin muista kilpailijoista, ja toivomme, että OnePlus laajentaisi sitä.

Terveyden ja kunnon seuranta

Watch 2R:n terveys- ja kuntoiluseurantaominaisuudet ovat riittävät satunnaisille käyttäjille, mutta kuntoilun harrastajat saattavat jäädä kaipaamaan enemmän. Se kattaa perusasiat, kuten askelten laskemisen, sykkeen seurannan ja unen seurannan. Kellosta puuttuu joitakin kehittyneitä terveysominaisuuksia, joita löytyy samanhintaisista kilpailijoista, kuten EKG, ihon lämpötilan tunnistus ja kaatumisen tunnistus. Käyttäjille, jotka pitävät näitä kehittyneitä terveysmittareita tärkeinä, tämä saattaa olla merkittävä haittapuoli, mutta satunnaiselle käyttäjälle (jolle OnePlus Watch 2R on suunnattu) sanoisimme, että se tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi.

Lisävarusteet ja mukauttaminen

Vaikka OnePlus Watchin ranneke sisältyy OnePlus Watch 2R:n oston yhteydessä, ihmiset rakastavat kustomointia eri syistä. Se voi johtua siitä, että pidät enemmän tietystä materiaalista kuin toisesta, tai siitä, että haluat pystyä sovittamaan kellon hihnan asuusi tai tyyliisi - kummassakin tapauksessa, aivan kuten sarjan aiemmissa painoksissa, Watch 2R:ssä on vaihdettavat hihnat, jotta voit valita suosikkisi.

Sama pätee myös muihin markkinoilla suosittuihin lisävarusteisiin, kuten suojiin ja näytönsuojiin, ja osoittaa OnePlussan halun kohdata käyttäjät siellä, missä he ovat, ja auttaa heitä tekemään älykellostaan todella oman tuntuisen.

Johtopäätös

OnePlus Watch 2R on vakuuttava vaihtoehto käyttäjille, jotka etsivät kyvykästä älykelloa, jossa on erinomainen akunkesto ja joka on kohtuuhintainen. Sen sujuva käyttöliittymä, kestävä muotoilu ja pitkäkestoinen akku tekevät siitä houkuttelevan valinnan jokapäiväiseen käyttöön. Vaikka se ei ehkä ylpeile kaikkein kehittyneimmillä terveysominaisuuksilla tai kalliimman sisaruksensa premium-ilmeellä, se tarjoaa älykellon keskeiset toiminnot vaikuttavalla tehokkuudella.

Mahdollisten ostajien on kuitenkin harkittava prioriteettejaan. Jos edistynyt terveyden seuranta tai korkeatasoisempi ulkonäkö ovat välttämättömiä ominaisuuksia, heidän kannattaa ehkä tarkastella muita vaihtoehtoja. Mutta niille, jotka arvostavat akunkestoa, suorituskykyä ja vastinetta rahalle, OnePlus Watch 2R on vahva kilpailija älykellomarkkinoilla. Watch 2R edustaa OnePlussan sitoutumista tarjoamaan monipuolisia laitteita kilpailukykyiseen hintaan. Se tasapainottaa onnistuneesti suorituskyvyn ja kohtuuhintaisuuden, joten se on harkitsemisen arvoinen valinta kaikille, jotka etsivät uutta älykelloa. Kun OnePlus jatkaa puettavien laitteidensa jalostamista, Watch 2R luo vankan perustan tuleville versioille ja lupaa brändille jännittävää tulevaisuutta älykellojen saralla.

Kirjoita kommentti

Please note, comments must be approved before they are published

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


myös lukea

The Ultimate Review of the OnePlus Watch 2R
Kattava arvostelu OnePlus Watch 2R:stä. Harkitsitpa sitten kellon ostamista ja haluat tietää lisää tai olet vain utelias, löydät täältä kaiken tarvitsemasi.