Meillä on nyt MobilePay ja PayTrail!

You order - your favorite payment option

Pitkä odotus on vihdoin ohi: voit nyt maksaa MobilePay ja PayTrail.

Verkko-ostosten kasvavassa maailmassa tapa, jolla maksamme tavaroista ja palveluista, on muuttunut sekä merkittävästi että nopeasti. Olemme jo kauan sitten sanoneet hyvästit päiville, jolloin käteinen oli kuningas ja jolloin luottokortti oli välttämätön maksutapahtuman suorittamiseen internetissä. Nykyään odotamme mukavuutta, turvallisuutta ja monenlaisia maksuvaihtoehtoja, jotka vastaavat yksilöllisiä tarpeitamme ja mieltymyksiämme.

Sen lisäksi, että meillä on valtava valikoima kellonhihnoja lähes kaikkiin markkinoilla oleviin malleihin ja valmistajiin, meillä on myös laaja valikoima maksuvaihtoehtoja siitä yksinkertaisesta syystä, että haluamme sinun voivan maksaa haluamallasi tavalla.

Turvallisista maksuvaihtoehdoistamme tarjoamme muun muassa tämän:

  • Maksa kortillasi: Yksinkertainen ja luotettava maksuvaihtoehto käyttämällä haluamaasi pankki- tai luottokorttia.
  • Google Pay: Google Payn käyttäminen tarkoittaa, että Google tallentaa haluamasi maksutiedot, jotka sitten täytetään automaattisesti ostoksen yhteydessä. Nopea ja erinomainen tapa ostaa tavaroita verkosta tuetuilta verkkosivustoilta, joihin me kuulumme.
  • Klarna: Klarnan avulla voit maksaa useiden eri vaihtoehtojen kautta. Google Payn tapaan Klarnan avulla voit tallentaa maksutietosi palveluntarjoajalle. Voit sitten valita, maksatko suoraan eri tavoin, maksatko myöhemmin laskun avulla (täydellinen, jos haluat saada tuotteen ennen ostoa) tai pilkkoa summan pienempiin yksittäisiin maksuihin.
  • MobilePay / PayTrail: Lopuksi - MobilePay ja PayTrail. Tätä helpommaksi se ei enää tule. Suorita ostoksesi loppuun ja maksa suoraan puhelimellasi, ilman kortteja tai mutkittelua.

Kun tilaat, voit siis olla varma siitä, että saat älykelloosi uuden laadukkaan hihnan, näytönsuojan tai suojan nopeasti ja luotettavasti toimitettuna - ja voit maksaa sen vain sinulle mieluisimmalla tavalla.


Kirjoita kommentti

Please note, comments must be approved before they are published

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


myös lukea

Back to School 2024: The Best 4 Smartwatches
Tutustu blogiimme top 4 parhaasta älykellosta back to school -kaudelle vuonna 2024. Kaikki mitä sinun on tiedettävä ennen kuin palaat kesän lopulla takaisin kouluun tai töihin.
The Ultimate Review of the OnePlus Watch 2R
Kattava arvostelu OnePlus Watch 2R:stä. Harkitsitpa sitten kellon ostamista ja haluat tietää lisää tai olet vain utelias, löydät täältä kaiken tarvitsemasi.