Xplora-älykello-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Xplora smartwatch Guide: Alt hvad du behøver at vide

Xplora älykello

Harkitsetko älykellon tai ehkä kännykän ostamista lapsellesi? Sitten tämä on loistava vaihtoehto!

Tämä pikaopas näyttää sinulle, miksi tämä uusi ja hieman tuntematon brändi on loistava vaihtoehto uuden puhelimen tai älykellon ostamiselle lapsellesi - pysy siis kuulolla!

Mikä on Xplora?

Xplora-älykello tai mobiilikello, kuten sitä myös kutsutaan, on lapsille (ja vanhemmille) suunniteltu älykello.

Vuonna 2016 Norjassa perustetun Xploran tehtävänä on alusta lähtien ollut tutustuttaa lapset ja nuoret teknologian vastuulliseen käyttöön, kannustaa liikkumiseen ja seikkailuun sekä antaa vanhemmille mielenrauhaa, kun heidän lapsensa ovat maailmalla.

Yritys on kasvanut nopeasti sen jälkeen, ja siitä on tullut alansa markkinajohtaja, jolla on yli miljoona käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Xplora-kello on älykello, joka tutustuttaa lapsesi teknologiaan ja digitaaliseen mediaan vastuullisella tavalla. Tämä voi olla hienoa, koska haluat, että lapsesi tutustuu nykymaailman teknologiaan, mutta samalla haluat suojella häntä sosiaalisen median ja muiden digitaalisten alustojen kielteisiltä puolilta.

Xplora on myös suunniteltu erityisesti lapsille, joten se kestää leikkiä ja kulumista, mitä tavalliset älykellot eivät kestä. Xplora-kello on rakennettu siten, että lapsi voi käyttää sitä päivittäin, ja se kannustaa fyysiseen aktiivisuuteen ja liikkumiseen.

Mitä Xplora tekee?

Nyt kun tiedät, miten Xplora eroaa muista älykelloista, haluat ehkä tietää, mitä se oikeastaan tekee.

Kuten mainitsimme, kello on suunniteltu lasten käyttöön, mutta se tarjoaa paljon myös vanhemmille. Se on yksinkertaisesti perhekello. Xplora-mallistossa on useita eri malleja, joissa on erilaisia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, mutta yksi asia yhdistää niitä kaikkia:

Rajoitettu yhteys ulkomaailmaan: Olipa kyseessä X6Play tai XGO3, kello on täysin irrotettu internetistä ja sosiaalisesta mediasta. Tämä tarkoittaa, että vanhempana voit olla varma, ettei lapsesi tietämättäsi altistu sosiaalisen median ja internetin negatiivisemmille elementeille tietämättäsi, mitä ei tapahdu matkapuhelimen tai tavallisen älykellon kohdalla. Tämä strategisesti sijoitettu yhteys ei kuitenkaan tarkoita, että kello katkaistaan viestintämahdollisuuksilta, vaan voit päättää vanhempien sovelluksen avulla, mihin ihmisiin lapsesi saa ottaa yhteyttä. Kellon avulla lapsesi voi sitten soittaa puheluita tai lähettää ääniviestejä näihin yhteystietoihin - sujuvasti, helposti ja turvallisesti. Vanhempien sovelluksen avulla voit myös kytkeä kellon toiminnot pois päältä kouluaikana häiriöiden välttämiseksi.

Turvallisuus sekä GPS:n että tietojen osalta: Vanhempien sovelluksen avulla voit myös nähdä reaaliaikaisesti, missä älykello ja lapsesi ovat, joten sinun ei tarvitse koskaan olla huolissasi. Sovelluksen avulla voit myös määrittää tietyt alueet eli "vyöhykkeet" turvallisiksi, jolloin saat ilmoituksen puhelimeesi, kun lapsesi esimerkiksi saapuu kouluun, lähtee koulusta kotiin ja kun hän on kotona. Paras ja täydellisin ratkaisu, jolla voit poistaa stressin elementin jokapäiväisestä elämästä.

Kun on kyse tiedoista lapsesi olinpaikasta, on myös tärkeää tuntea olonsa turvalliseksi, kun on kyse tiedoista. Siksi kaikki laitteessa olevat tiedot ja viestintä on salattu ja kaikki tietojen tallennus on GDPR:n mukaista.

Aktiviteetit: Xplora kannustaa myös liikkumaan ja leikkimään, jotta fyysisen aktiivisuuden ja ruutuajan välille löytyy hyvä tasapaino. Tämän saavuttamiseksi he ovat luoneet aktiviteettialustan, joka on ilmainen kaikille käyttäjille. Alusta on integroitu kellon askelmittariin, ja se muuttaa lapsen ottamat askeleet virtuaalikolikoiksi - mutta tämä ainutlaatuinen kokemus ei jää tähän. Näillä kolikoilla voi sitten avata erilaisia palkintoja, kuten pelejä tai osallistua erilaisiin seikkailuihin ja aktiviteetteihin - loistava tapa yhdistää liikkuminen johonkin myönteiseen.


Kirjoita kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.