Garmin-kellon nollaaminen ja uudelleenkäynnistäminen

Sådan nulstiller og genstarter du et Garmin-ur
Jos omistat Garmin-kellon, tiedät todennäköisesti jo, miten monipuolinen ja toimiva se voi olla. Kuten mikä tahansa elektroninen vekotin, voi kuitenkin tulla aika, jolloin kellosi alkaa toimia huonosti tai se ei toimi optimaalisesti. Näissä tilanteissa kellon nollaaminen ja uudelleenkäynnistäminen voi olla ratkaisu, jonka avulla saat sen taas toimimaan. Olitpa sitten kokenut Garminin omistaja tai vasta aloittelija, tämä perimmäinen opas antaa sinulle vaiheittaiset ohjeet Garmin-kellon nollaamiseen ja uudelleenkäynnistämiseen.

Vaihe yksi: Tunne laitteesi


Ennen kuin aloitat Garmin-kellosi nollaamisen tai uudelleenkäynnistämisen, on tärkeää tietää tarkalleen, mitä mallia käytät ja mitä ominaisuuksia siinä on. Näin vältät tärkeiden tietojen tai asetusten vahingossa tapahtuvan poistamisen. Varmista myös, että käytettävissäsi on selkeä käyttö- tai käyttöopas, jossa kuvataan nollaus- tai uudelleenkäynnistysprosessi.

Vaihe kaksi: Pehmeä nollaus


Jos kellosi ei reagoi tai jotkin sen toiminnot eivät toimi optimaalisesti, pehmeä nollaus voi riittää ongelman korjaamiseen. Tee tämä pitämällä valopainiketta alhaalla 15-20 sekuntia, kunnes laite käynnistyy uudelleen. Jos ongelma jatkuu, yritä tehdä tehdasasetusten palautus.

Vaihe kolme: Palauta tehdasasetukset


Jos olet kokeillut pehmeää nollausta eikä ongelma ole vieläkään korjaantunut, tehdasasetusten palautus voi olla ratkaisu. Tämä prosessi poistaa kaikki laitteesi asetukset, tiedot ja personoinnit ja varmistaa, että laite palautuu tehdasasetuksiin. Suorita kellon tehdasasetusten palautus noudattamalla seuraavia ohjeita:

Pidä taustavalopainiketta painettuna
Pidä taustavalopainiketta alhaalla, paina virtapainiketta ja vapauta se.
Pidä taustavalopainiketta alaspainettuna, kunnes laite kytkeytyy päälle ja kehottaa sinua valitsemaan haluamasi kielen.
Seuraa ohjeita kaikkien asetusten ja tietojen palauttamiseksi.

Vaihe neljä: Garmin-kellon päivittäminen


Joskus päivitys voi olla kaikki, mitä Garmin-kellosi tarvitsee toimiakseen optimaalisesti. Garmin julkaisee säännöllisesti päivityksiä, joilla korjataan virheitä, parannetaan toimintoja ja lisätään uusia ominaisuuksia. Päivitä kellosi noudattamalla seuraavia ohjeita:

Liitä Garmin-kello tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla USB-kaapelilla.
Käy Garminin verkkosivustolla lataamassa ja asentamassa Garmin Express -sovellus tietokoneeseen.
Kun asennus on valmis, käynnistä sovellus ja päivitä kellosi noudattamalla ohjeita.

Kirjoita kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.