Mitä älykello voi tehdä ilman puhelinta?

Hvad kan et smartwatch gøre uden en telefon?
Älykellot ovat kehittyneet paljon viime vuosina. Niissä on huippuluokan ominaisuuksia, kuten GPS, sykemittaus ja kuntoilun seuranta, joten ne eivät ole enää pelkkä kello. Mutta entä jos sinulla ei ole puhelinta lähelläsi? Voiko älykello silti toimia ilman sitä? Vastaus on kyllä. Tässä blogissa selvitämme, mitä älykello voi tehdä ilman puhelinta.

Soita puheluita ja lähetä tekstiviestejä ilman puhelinta


Älykellosi voi soittaa puheluita ja lähettää tekstiviestejä aivan kuten puhelimesi, mutta yleensä sinun on oltava puhelin lähelläsi, jotta voit tehdä niin. Joissakin älykelloissa on kuitenkin nykyään LTE-yhteys, mikä tarkoittaa, että ne on varustettu mobiiliradiolla, joten ne voivat toimia ilman tethering-yhteyttä. Näin voit soittaa puheluita ja lähettää tekstiviestejä suoraan kellostasi ilman, että sinun tarvitsee kantaa puhelinta mukanasi.

Seuraa terveyttäsi ja kuntoasi


Älykellot ovat täydellisiä terveyden ja kunnon seurantalaitteita. Lasketpa sitten askelia tai kirjaat kilometrejä, monet kellot voivat seurata aktiivisuustasoasi, sykettäsi ja muita kuntomittareita. Et tarvitse puhelinta tallentaaksesi ja seurataksesi harjoitteluasi, sillä useimmissa älykelloissa on sisäänrakennetut anturit, kuten GPS, sykemittaus ja vedenkestävyys. Jotkut voivat jopa ottaa EKG:n ilman puhelinta, joten jos etsit treenikaveria, älykellosi on tukenasi.

Kuuntele musiikkia


Musiikki on loistava motivaattori, erityisesti liikunnan aikana. Useimmissa älykelloissa voit suoratoistaa musiikkia suoraan sisäänrakennetusta musiikkisovelluksesta, joten voit kuunnella suosikkikappaleitasi ilman puhelinta. Jos sinulla on oma musiikkikokoelmasi, älä huoli, useimmissa älykelloissa on riittävästi tallennustilaa suosikkibiittiesi tallentamiseen.

Maksa ostoksista


Älykellomaksaminen on tulossa yhä suositummaksi. Voit helposti maksaa kellollasi Apple Payn, Google Payn tai Samsung Payn kautta. Tämä ominaisuus on kätevä, kun olet lenkillä ja haluat napata juoman tai välipalan automaatista ilman, että sinun tarvitsee kantaa puhelinta ja lompakkoa.

Asenna sovelluksia


Voit asentaa älykelloosi sovelluksia ilman, että sinun tarvitsee muodostaa yhteyttä puhelimeesi. Ne voivat olla mitä tahansa yksinkertaisista peleistä kehittyneisiin puettaviin sovelluksiin, joiden avulla voit ohjata älykkäitä kodin laitteita. Kolmannen osapuolen sovellusten saatavuuden ansiosta toiminnallisuuden mahdollisuudet ovat rajattomat.


Älykello ilman puhelinta voi silti suorittaa monia toimintoja, joihin tarvitset puhelimen. Älykellossa on tarvittavat sisäänrakennetut yhteydet ja runsaasti käytettävissä olevia antureita, joten se on kaikki mitä tarvitset viihdyttämiseen, yhteydenpitoon ja motivaation ylläpitämiseen koko päivän ajan. Ei ole epäilystäkään siitä, että älykellot ovat puettavan teknologian tulevaisuutta, ja niiden kehittyessä niiden ominaisuudet ja kompaktius lisääntyvät ja tuovat mukanaan aivan uudenlaista mukavuutta.

Kirjoita kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.