Mikä Suunto sopii minulle parhaiten?

Hvilken Suunto passer bedst til mig?

Etsitkö täydellistä kelloa, jonka avulla voit seurata kuntotavoitteitasi, pitää yhteyttä ja olla tyylikäs? Suunnon kellovalikoima on yksi parhaista.

Monipuolisuus

Tämä monipuolinen kellosarja tarjoaa tyylikkään muotoilunsa ja modernin teknologiansa ansiosta jokaiselle jotakin. Olitpa sitten kuntosalijätti tai ulkoiluseikkailija, nämä älykellot antavat sinulle tietoa ja mukavuutta, joita tarvitset kuntoiluun ja tavoitteidesi saavuttamiseen.

Suunton kellojen ominaisuudet

Mitkä ovat siis ominaisuuksia, jotka tekevät Suunnon älykelloista niin erityisiä? Lue lisää, kun arvioimme kutakin mallia pyrkiessämme vastaamaan siihen, mikä Suunto Smartwatch sopii parhaiten sinulle tarpeisiin!

Parhaan Suunto-kellon valitseminen

Jos’olet ostamassa älykelloa, olet todennäköisesti’törmännyt Suunto-kellojen valikoimaan. Suunnon kellot ovat tunnettuja kestävyydestään, muotoilustaan ja innovatiivisista ominaisuuksistaan.

Suunton kellon ominaisuudet

Joitakin Suunto-kellojen ominaisuuksia ovat GPS-seuranta, urheilutilat, pitkä akun kesto, aktiivisuuden seuranta, wear OS, sykkeen seuranta. Suunto kello on yksinkertaisesti hämmästyttävä. Joissakin on jopa sisäänrakennettu GPS. Meidän suosikkiominaisuutemme on ehdottomasti sykemittari. Mutta urheilutilatkaan eivät ole niin huonoja.

Suunton kelloille valtavat markkinat

Mutta kun markkinoilla on niin paljon malleja, voi olla vaikea tietää, mikä niistä sopii juuri sinulle. Tässä’n katsaus joihinkin markkinoiden parhaista Suunnon älykelloista tällä hetkellä ja siihen, mikä erottaa ne kilpailijoista.

Suunto 9 Baro Titanium - Suunnon kellon helmi

Suunto 9 Baro Titanium on kestävä kello, joka ei petä sinua silloin, kun tarvitset sitä eniten. Kellon erittäin pitkä akkukesto kestää GPS-tilassa jopa 120 tuntia ja normaalitilassa jopa 14 päivää.

Sykkeen seuranta

Seessä on myös ranteen sykkeen seuranta, kehittyneet harjoittelun seurantaominaisuudet, kuten reittinavigointi ja leivänmurupolut, sekä yli 80 urheilutilaa—joten se sopii täydellisesti ulkoilma-seikkailijoille, jotka haluavat, että kaikkia heidän elintärkeitä tilastojaan seurataan samalla, kun he tutkivat.

Suunto 7

Suunto 7 on tyylikäs Suunnon älykello, joka on täynnä ominaisuuksia, jotka on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Tämä kello toimii Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmällä ja integroituu Google Fit -ohjelmaan, joten voit asettaa tavoitteita ja seurata edistymistäsi helposti—ja pysyt samalla yhteydessä puhelimesi ilmoituksiin. Kellossa on myös sisäänrakennettu GPS-paikannus, sykemittausominaisuudet, 50 metrin vedenkestävyysluokitus, jotta voit uida tai käydä suihkussa sen kanssa (älä vain ota sitä mukaan sukellukseen!), ja laitteeseen on esiladattu yli 70 sovellusta, jotka ovat helposti käytettävissä.

 

Suunto 5

Jos pitkä akkukesto on sinulle tärkeää (ja olkaamme rehellisiä—sen pitäisi olla!), niin älä katso kauempaa kuin Suunto 5 -älykelloa. Tämä kello tarjoaa jopa 40 tuntia pitkää akkukestoa GPS-tilassa—runsaasti aikaa jopa pisimpiin ulkoseikkailuihin! Siinä on myös esiasennettuna yli 80 urheilutilaa aktiivisuuden seurantaa varten sekä unenseurantaominaisuudet, jotta voit seurata, miten hyvin (tai huonosti) nukut joka yö. Lisäksi sen tyylikäs muotoilu tekee siitä täydellisen käytettäväksi sekä treenatessa että julkisesti ilman, että se tuntuu liian suurikokoiselta tai häiritsevältä ranteessasi.

Suunton kelloja on saatavilla useissa eri tyyleissä

erilaisissa eri väreissä. Joitakin muita mielenkiintoisia asioita Suunto-kelloissa on se, että on olemassa Suunto-sovellus, useilla näistä Suunto-kelloista on pitkä akun kesto, jota voit myös seurata Suunto-sovelluksessa. Näitä urheilukelloja voi käyttää unenlaadun seurantaan, samalla tavalla kuin apple watchia. Löydä kuntotasosi.

Valitsetpa minkä tahansa Suunton kellomallin, voit olla varma siitä, että jokainen malli on suunniteltu kestävyyttä ja toiminnallisuutta silmällä pitäen—joten riippumatta siitä, mikä sopii parhaiten elämäntyyliisi, löytyy varmasti Suunton kellomalli, joka sopii täydellisesti kaikkien aktiviteettiesi seuraamiseen! Etsitpä sitten jotain tarpeeksi kestävää kestämään pitkiä ulkoiluseikkailuja tai haluat vain jotain tarpeeksi tyylikästä, jota voit käyttää joka päivä koko päivän, on varmasti olemassa Suunton kello, joka vastaa tarpeitasi täydellisesti!


Kirjoita kommentti

Please note, comments must be approved before they are published

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.