Mikä Garmin Forerunner minun pitäisi ostaa?

Hvilken Garmin Forerunner skal jeg købe?

Juoksijana tiedät, kuinka tärkeää on seurata edistymistäsi ja seurata kuntotavoitteitasi. Garmin Forerunner -kellot on suunniteltu erityisesti juoksun harrastajille, ja ne tarjoavat tarkkoja suoritustietoja ja parantavat harjoittelun tehokkuutta. Markkinoilla on tarjolla lukuisia vaihtoehtoja, joten voi olla haastavaa valita oikea malli, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Tässä blogikirjoituksessa annamme sinulle arvokkaita tietoja Garmin Forerunner -sarjasta, jotta voit valita täydellisen kellon, joka sopii juoksutyylisi.

Garmin Forerunner 45 ja Forerunner 45s


Garmin Forerunner 45 ja 45s ovat Forerunner-sarjan lähtötason malleja. Ne tarjoavat tarkkaa päivittäisten toimintojesi seurantaa, mukaan lukien juoksu- ja pyöräilymittarit. Niitä on kahta eri kokoa, ja ne sopivat erinomaisesti aloittelijoille tai niille, jotka haluavat yksinkertaisemman kellon. Forerunner 45:ssä ja 45s:ssä on GPS-seuranta, sykkeen seuranta ja mukautuvat valmennusominaisuudet, jotka on räätälöity harjoittelutarpeidesi mukaan.

Garmin Forerunner 235


Forerunner 235 on vanhempi malli, mutta silti luotettava vaihtoehto. Siinä on sisäänrakennettu rannesykemittari, GPS-seuranta ja yksilöllinen valmennus. Kello seuraa koko päivän aktiivisuutta, mukaan lukien askeleet, kulutetut kalorit ja kuljettu matka. Forerunner 235 sopii kaikentasoisille juoksijoille, ja sen pitkä akunkesto tarkoittaa, että se kestää jopa yhdeksän päivää ilman latausta.

Garmin Forerunner 645 Music


Forerunner 645 Music on edistyneempi malli, jossa on kehittyneitä ominaisuuksia, jotka sopivat vakaville juoksijoille. Kellossa on useita antureita, kuten GPS, GLONASS-satelliittipaikannus ja rannepohjainen sykemittaus. Forerunner 645 Musicissa on myös tallennustilaa jopa 500 kappaleelle, joten voit kuunnella suosikkikappaleitasi juostessasi. Lisäksi kello tarjoaa kehittyneitä tietomittareita, kuten muun muassa maakosketusaika, pystysuora värähtely ja askelpituus.

Garmin Forerunner 945


Forerunner 945 on Forerunner-sarjan kehittynein malli. Se sopii täydellisesti vakaville juoksijoille, jotka tarvitsevat yksityiskohtaisia harjoitustietoja ja suorituskykyisiä ominaisuuksia. Forerunner 945 sisältää GPS-, GLONASS- ja GALILEO-satelliittipaikannuksen sekä edistykselliset anturit, jotka mittaavat metriikoita, kuten juoksudynamiikkaa, harjoittelutilannetta ja VO2 max -arvoa. Kellossa on jopa 10 tunnin akunkesto GPS-tilassa ja jopa kaksi viikkoa älykellotilassa.


Kirjoita kommentti

Please note, comments must be approved before they are published

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.