Mikä Apple Watch minun pitäisi valita?

Hvilken Apple Watch skal jeg vælge?

Kysytkö itseltäsi: Mikä Apple Watch minun pitäisi valita?
Tämä opas saattaa auttaa sinua löytämään vastauksen.

Älykellot ovat välttämättömiä monille tekniikkataitoisille henkilöille. He voivat pitää sinut yhteydessä, järjestyksessä ja ajan tasalla ilmoituksilla ilman, että sinun tarvitsee koskaan ottaa puhelinta pois. Koska saatavilla on niin monia malleja, voi kuitenkin olla vaikeaa selvittää, mikä Apple Watch sopii sinulle. Käydään läpi erilaisia ​​vaihtoehtoja ja löydämme tarpeisiisi ja elämäntyyliisi parhaiten sopivan.


Apple Watch Series 6 ja 7

Apple Watch Series 6 ja Apple Watch Series 7 sisältävät kaikki Apple Watchin ominaisuudet. Niissä on aina päällä oleva verkkokalvonäyttö, jonka avulla voit nähdä kellon yhdellä silmäyksellä ja silti nähdä kaikki ilmoituksesi. Niissä on myös sisäänrakennettu EKG-monitori ja verihappoanturi, joka voi auttaa havaitsemaan taustalla olevat sydänongelmat ennen kuin ne muuttuvat vakavammiksi. Ja jos etsit jotain vielä edistyneempää, Apple Watch Series 6:ssa ja 7:ssä on myös GPS + Cellular -versiot, joten voit soittaa puheluita ja käyttää dataa myös silloin, kun olet poissa puhelimestasi.


Apple Watch SE tai Series 5 ja 6

Jos etsit jotain hieman halvempaa kuin Series 6 tai 7, mutta silti täynnä ominaisuuksia, katso Apple Watch SE tai Series 5 ja Watch 6 . Näissä malleissa on aina päällä oleva verkkokalvonäyttö, kuten kalliimmissa kollegoissaan, mutta ilman hienoja yksityiskohtia, kuten EKG-monitori tai verihappoanturi. Näissä malleissa on kuitenkin vakiona putoamistunnistus, jos tarvitset hätäapua lenkillä tai kävelyllä. Lisäksi heillä on edelleen ominaisuuksia, kuten GPS-seuranta ja tarvittaessa matkapuhelinyhteys.


Budjettiystävällinen: Apple Watch Series 1, 2 ja 3

Budjettiystävällisin ratkaisu on lähtötason Apple Watch Series 1, 2 ja 3 , jotka ovat saatavilla sekä versioina, joissa on vain GPS tai GPS + Cellular. Vaikka tässä kellossa ei ole aina päällä olevaa näyttöä, kuten sen kalliimmissa sisaruksissa, sillä on pääsy kaikkiin samoihin sovelluksiin, ilmoituksiin ja kuntoseurantaominaisuuksiin sekä perusterveyden seurantaan, kuten sykkeen mittaus ja aktiivisuuden seuranta. Lisäksi sen akunkesto on jopa 18 tuntia, joten sitä ei myöskään tarvitse ladata liian usein!


Yhteenvetona voidaan todeta, että Apple Watchin valinnassa ei ole yksiselitteistä vastausta – jokainen malli tarjoaa jotain ainutlaatuista, joka voi sopia eri ihmisille paremmin kuin toiset heidän tarpeidensa tai elämäntyylinsä mukaan. Valitsetpa sitten Series 6:n edistyneet ominaisuudet tai jotain edullisempaa, kuten Series 3 – Apple Watch on varmasti täydellinen sinulle! Varaa siis aikaa jokaisen vaihtoehdon perusteelliseen tutkimiseen ennen kuin teet valinnan – kunhan ostat, takaisin ei ole paluuta!


Kirjoita kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.