Google Pixel Watch 3 arvostelu: Onko se hypen arvoinen?

Google Pixel Watch 3 Review: Is It Worth the Hype?

Google Pixel Watch 3 on saapunut ja herättänyt innostusta sekä tekniikan harrastajien että älykellojen ystävien keskuudessa. Tämä Android-yhteensopiva laite on Googlen puettavan teknologian uusin versio, ja se lupaa parantaa älykellokokemusta. Tyylikkään muotoilunsa, edistyksellisten ominaisuuksiensa ja Googlen ekosysteemiin integroitumisensa ansiosta Pixel Watch 3 pyrkii tekemään merkittävän vaikutuksen kilpailluilla älykellomarkkinoilla.

Tässä arvostelussa tarkastellaan Google Pixel Watch 3:n keskeisiä ominaisuuksia ja selvitetään, onko se hypen mukainen. Tutustumme sen parannettuun muotoiluun ja näyttöön, tarkastelemme sen suorituskykyä ja älykkäitä ominaisuuksia sekä arvioimme sen terveys- ja kuntoilunseurantaominaisuuksia. Lisäksi tarkastelemme laitteen akun kestoa, latausvaihtoehtoja, Google Pixel Watch ranneke ja älykellon yleistä toimivuutta. Loppuun mennessä toivomme, että sinulla on selkeämpi käsitys siitä, kannattaako Google Pixel Watch 3:a harkita seuraavaksi puettavaksi kumppaniksi.

Muotoilu ja näyttö: Suurempi ja parempi

Google Pixel Watch 3 merkitsee merkittävää harppausta eteenpäin muotoilussa ja näyttötekniikassa ja tarjoaa käyttäjille entistä hienostuneemman ja visuaalisesti houkuttelevamman älykellokokemuksen. Tämä uusin versio tuo mukanaan useita keskeisiä parannuksia, jotka poistavat aiempia rajoituksia ja parantavat yleistä käytettävyyttä.

Uusi 45 mm:n kokovaihtoehto

Google on vastannut käyttäjien kysyntään ottamalla käyttöön suuremman 45 mm:n mallin alkuperäisen 41 mm:n version rinnalle. Tässä uudessa kokovaihtoehdossa on edeltäjäänsä verrattuna 40 prosenttia suurempi näyttö, joka tarjoaa käyttäjille enemmän tilaa tietojen katseluun ja vuorovaikutukseen laitteen kanssa. 45 mm:n Pixel Watch 3 tarjoaa merkittävän päivityksen niille, jotka pitävät suuremmasta näytöstä tai joilla on vaikeuksia lukea pienempiä näyttöjä.

Käyttäjille, jotka haluavat edelleen kompaktin muotoilun, on edelleen saatavilla 41 mm:n malli. Jopa tässä pienemmässä versiossa on kuitenkin tapahtunut parannuksia, sillä siinä on 10 % enemmän näyttötilaa kuin Pixel Watch 2:ssa. Tämä lisäys on saavutettu pienentämällä kehyksen kokoa 16 %, mikä on johtanut kellotaulun tehokkaampaan käyttöön.

Parannettu näytön kirkkaus

Yksi Pixel Watch 3:n huomattavimmista parannuksista on näytön kirkkauden merkittävä lisäys. Sekä 41 mm:n että 45 mm:n malleissa on nyt Googlen edistykselliset Actua-näytöt, joiden huippukirkkaus on 2 000 nittiä. Tämä on huomattava parannus edellisen sukupolven 1 000 nitsin arvoon verrattuna, joten näyttö on kaksi kertaa aiempaa kirkkaampi.

Suuremmasta kirkkaudesta on käytännön hyötyä erityisesti ulkokäytössä. Käyttäjät voivat nyt helposti lukea kellotaulunsa, tarkistaa ilmoitukset tai tarkastella harjoitustilastoja jopa kirkkaassa auringonvalossa. Tämä parannus vastaa älykellojen käyttäjien yleiseen valitukseen ja tuo Pixel Watch 3:n samalle viivalle Galaxy Watch 7:n kaltaisten kilpailijoiden kanssa.

Pixel Watch 3 esittelee myös LTPO (Low-Temperature Polycrystalline Oxide) -näyttöteknologian, joka mahdollistaa dynaamisen virkistystaajuuden 1 Hz:stä 60 Hz:iin. Tämä ominaisuus ei ainoastaan paranna vierityksen ja vuorovaikutuksen sujuvuutta, vaan auttaa myös säästämään akkua säätämällä virkistystaajuutta näytettävän sisällön mukaan.

Hienostunut estetiikka

Pixel Watch 3 säilyttää Googlen tunnusomaisen pyöreän muotoilun, jossa on kupolimainen lasipinta, mikä erottaa sen muista markkinoilla olevista älykelloista. Tämä ainutlaatuinen estetiikka on edelleen Pixel Watch -malliston tunnusomainen piirre, joka tarjoaa perinteisen kellon muotoilun ja modernin älykellotoiminnon yhdistelmän.

Erityisesti mattamusta versio erottuu edukseen, sillä sen kääremäinen, kupolimainen musta kellotaulu on integroitu saumattomasti mattamustaan runkoon. Tämä muotoiluvalinta luo tyylikkään, yhtenäisen ulkoasun, joka lisää kellon yleistä esteettistä vetovoimaa.

Vaikka muotoiluun tehdyt parannukset ovat merkittäviä, on syytä huomata, että Google on valinnut Gorilla Glass 5 -lasin kestävämpien materiaalien, kuten safiirikristallin, sijasta. Tämä valinta saattaa herättää huolta kellon pitkäaikaisesta kestävyydestä, etenkin kun otetaan huomioon, että kupolilasinäytön ympäriltä puuttuu suojaava puskuri.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Google Pixel Watch 3:n muotoilu- ja näyttöparannukset ovat merkittävä parannus edeltäjiinsä verrattuna. Suuremman kokovaihtoehdon käyttöönotto, merkittävästi parannettu kirkkaus ja hienostunut estetiikka tekevät älykellosta entistä monipuolisemman ja visuaalisesti houkuttelevamman. Nämä parannukset osoittavat Googlen sitoutuneen ottamaan huomioon käyttäjien palautteen ja pysymään kilpailukykyisenä nopeasti kehittyvillä älykellomarkkinoilla.

Suorituskyky ja ominaisuudet: Älykkäämpi kello

Google Pixel Watch 3 tuo merkittäviä parannuksia suorituskykyyn ja ominaisuuksiin, mikä tekee siitä älykkäämmän ja suorituskykyisemmän puettavan laitteen. Wear OS 5:n, parannettujen Google-sovellusintegraatioiden ja uusien terveys- ja kuntotyökalujen ansiosta Pixel Watch 3 tarjoaa entistä hienostuneemman ja kattavamman älykellokokemuksen.

Wear OS 5 -parannukset

Wear OS 5, Googlen puettavan käyttöjärjestelmän uusin iteraatio, toimii Pixel Watch 3:n voimanlähteenä ja tuo laitteeseen merkittäviä parannuksia. Vaikka visuaaliset muutokset eivät ehkä näy heti, parannukset suorituskyvyssä ja akun kestossa ovat merkittäviä.

Yksi merkittävimmistä parannuksista vaikuttaa akun tehokkuuteen. Google on todennut, että maratonin juokseminen Wear OS 5 -kellolla kuluttaa 20 prosenttia vähemmän virtaa kuin Wear OS 4 -käyttöjärjestelmää käyttävä laite. Tämä parannus virranhallinnassa antaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia pidemmästä akunkestosta tinkimättä ominaisuuksista tai toiminnoista.

Suorituskyvyn kasvu näkyy myös päivittäisessä käytössä. Sovellukset käynnistyvät nopeammin Wear OS 5 -käyttöjärjestelmässä, mikä johtaa nopeampaan ja tehokkaampaan käyttökokemukseen. Käyttöjärjestelmä tukee nyt eri näyttökokoja, mikä on parantanut järjestelmän navigointia ja tiheämpää sovellusten valintanäyttöä, mikä helpottaa käyttäjien pääsyä sovelluksiinsa ja niiden hallintaa.

Wear OS 5 esittelee myös uusia ominaisuuksia, jotka parantavat yleistä käyttökokemusta. Yksi tällainen lisäys on kuvakaappauksen tunnistus, jonka avulla käyttäjät voivat kuvata ja jakaa kellon näytön helpommin. Sovelluskehittäjille Wear OS 5 tuo mukanaan elämänlaadun parannuksia ja uusia ominaisuuksia, joiden avulla he voivat luoda entistä kehittyneempiä ja monipuolisempia sovelluksia alustalle.

Googlen sovellusintegraatiot

Pixel Watch 3 hyödyntää asemaansa Googlen ekosysteemissä ja tarjoaa entistä tiiviimmän integraation Googlen eri palveluihin ja sovelluksiin. Yksi osa-alue, jossa tämä integraatio loistaa, on älykkään kodin hallinta Google Home -sovelluksen kautta.

Käyttäjät voivat nyt ohjata monenlaisia älykkäitä kodin laitteita suoraan Pixel Watch 3 -sovelluksellaan. Näihin kuuluvat ilmanpuhdistimet, älykkäät tuulettimet, Android-televisiot, Google TV:t ja paljon muuta. Ohjaus on muutakin kuin pelkkiä päälle/pois-toimintoja, ja käyttäjät voivat säätää yhteensopivien laitteiden näyttötiloja, tuulettimien nopeuksia, äänenvoimakkuutta ja mediatoistoasetuksia.

Tämä parannettu integrointi poistaa tarpeen tarttua älypuhelimeen aina, kun käyttäjä haluaa olla vuorovaikutuksessa älykkäiden kodin laitteidensa kanssa. Älykkään kodin eri osa-alueiden kätevä hallinta suoraan ranteesta tekee Pixel Watch 3:sta tehokkaan kumppanin niille, jotka ovat panostaneet Googlen ekosysteemiin.

Uudet terveys- ja kuntotyökalut

Pixel Watch 3 esittelee joukon uusia terveys- ja kuntotyökaluja, jotka hyödyntävät kehittyneitä antureita ja koneoppimisalgoritmeja tarjotakseen käyttäjille kattavamman näkemyksen heidän hyvinvoinnistaan ja suorituskyvystään.
Yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on parannetut terveyspalvelut, jotka tuovat yksityiskohtaisia mittareita juoksijoille ja tarkempia terveys- ja kuntoiluseurantatietoja. Kello tukee nyt lisätietojen seurantaa, mukaan lukien maakosketusaika, askelpituus, pystysuora värähtely ja pystysuhde. Nämä tiedot voidaan jakaa kuntosovellusten kanssa Health Connect -sovelluksen kautta, jopa juostessa taustalla, ja käyttäjät pääsevät käsiksi koko harjoitushistoriaansa.

Juoksijoille Pixel Watch 3 tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka parantavat harjoittelua ja suorituskykyä. Uuden Workout Builderin avulla käyttäjät voivat luoda mukautettuja juoksuja, joilla on tietyt etäisyyttä, aikaa, vauhtia tai sykevyöhykkeitä koskevat tavoitteet. Juoksun aikana kello antaa reaaliaikaista opastusta ääni- ja haptisten vihjeiden avulla ja varoittaa käyttäjiä tulevista sprinteistä, vauhdin ylläpitämisestä ja jäähdyttelyjaksoista.

Kello esittelee myös kehittyneen juoksumuotoanalyysin, jossa käytetään liiketunnistimia ja koneoppimista antamaan tietoa kävelystä ja auttamaan käyttäjiä parantamaan juoksutekniikkaansa ja välttämään vammoja. Juoksun jälkeen käyttäjät saavat Fitbit-sovelluksessa yksityiskohtaisen erittelyn suorituskyvystään, mukaan lukien metriikka, kuten askeltiheys, maakosketustasapaino ja pystysuhde.

Jotta käyttäjät voisivat tasapainottaa harjoittelua ja palautumista, Pixel Watch 3 esittelee uusia työkaluja, kuten Daily Readiness, Cardio Load ja Target Load. Nämä ominaisuudet analysoivat palautumisen biometriikkaa, seuraavat sydämen rasitusta ja tarjoavat yksilöllisiä harjoittelutavoitteita, jotka auttavat käyttäjiä optimoimaan kuntorutiinejaan ja välttämään ylikuntoa.
Näiden suorituskyvyn, Google-sovellusintegraatioiden sekä terveys- ja kuntotyökalujen parannusten ansiosta Pixel Watch 3 on älykellomarkkinoiden vakava kilpailija, joka tarjoaa kattavan ja hienostuneen käyttökokemuksen.

Terveyden ja kunnon seuranta: Esityksen johtaminen

Google Pixel Watch 3 on ottanut merkittäviä edistysaskeleita terveyden ja kunnon seurannassa, erityisesti juoksuominaisuuksissa. Tämä uusin versio tarjoaa kattavan valikoiman työkaluja, jotka on suunniteltu parantamaan käyttäjän juoksukokemusta ja yleistä kuntoilua.

Kehittyneet juoksumittarit

Pixel Watch 3:ssa on Googlen toistaiseksi tarkin sykesensori, joka on erityisesti viritetty tuottamaan tarkkoja juoksutietoja. Se ottaa huomioon käsivarren liikkeet ja maakosketusaika, mikä antaa käyttäjille yksityiskohtaisemman analyysin heidän suorituskyvystään. Kello tarjoaa nyt uusia juoksumuodon mittareita, kuten askelpituus, askeltaajuus ja pystysuhde, tavallisten harjoittelutilastojen, kuten kulutettujen kaloreiden, kuljetun matkan, vauhdin ja nousun lisäksi.

Yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on Workout Builder, jonka avulla käyttäjät voivat luoda räätälöityjä juoksulenkkejä omien tavoitteidensa mukaan. Juoksijat voivat asettaa tavoitteita etäisyydelle, ajalle, vauhdille tai sykevyöhykkeille riippumatta siitä, treenaavatko he nopeampaa puolimaratonia vai valmistautuvatko he ensimmäiseen 5 kilometrin juoksuun. Kello toimii juoksukumppanina ja antaa reaaliaikaista ohjausta haptisen palautteen ja äänimerkkien avulla. Se ilmoittaa käyttäjille, kun lämmittely on päättynyt, jos he ovat poissa vauhdista tai kun on aika juoksurutiinin seuraavalle intervallille.

Juoksun jälkeen Pixel Watch 3 tarjoaa kattavan analyysin käyttäjän kunnosta. Se käyttää kehittynyttä liiketunnistusta yhdistettynä koneoppimiseen, ja antaa tietoa askeltiheydestä, askelpituudesta ja -korkeudesta sekä maakosketusajasta. Nämä tiedot auttavat juoksijoita parantamaan tekniikkaansa ja seuraamaan edistymistään ajan myötä.

Kardiokuormitus ja tavoitekuormitus

Pixel Watch 3 esittelee kaksi uutta mittaria, jotka auttavat käyttäjiä optimoimaan harjoittelunsa: Cardio Load ja Target Load. Cardio Load seuraa sydämen rasitusta ja intensiteettiä aktiviteettien aikana ja päivän aikana. Se antaa tietoa siitä, onko käyttäjä yli- vai aliharjoittelemassa, ylläpitämässä vai parantamassa kuntotasoaan.

Target Load puolestaan tarjoaa henkilökohtaisen harjoittelutavoitteen joka aamu. Se ottaa huomioon viimeaikaisen sydänkuormituksen ja valmiuden ja ohjaa käyttäjiä parantamaan kuntoaan ja tasapainottamaan samalla palautumista. Tämä ominaisuus vaatii 14 peräkkäistä yötä, ennen kuin se on käytettävissä, jotta se saa riittävästi tietoa tarkkojen suositusten antamiseksi.

Kello esittelee myös uuden päivittäisen valmiuspisteen, joka on nyt ilmainen kaikille käyttäjille. Pisteytys käyttää parannettua algoritmia, joka seuraa keskeisiä palautumisen biometrioita, kuten leposykettä, sykevaihtelua (HRV) ja viimeaikaisia unimalleja. Se antaa kattavan kuvan siitä, miten hyvin keho on valmistautunut harjoitteluun joka päivä.

Unen seurannan parannukset

Vaikka merkittäviä uusia unenseurantaominaisuuksia ei olekaan, Pixel Watch 3 on ottanut käyttöön automaattisen nukkumaanmenoaikatilan. Tämä ominaisuus havaitsee automaattisesti, kun käyttäjä nukahtaa, ja käynnistää optimoidun käyttöliittymän, joka säästää akkua poistamalla aina päällä olevan näytön ja torkkuilmoitukset käytöstä. Herättyään kello palaa normaaleihin asetuksiinsa.

Päivittäinen uniraportti on edelleen kattava, ja se antaa yksityiskohtaiset tiedot kokonaisuniajasta, eri univaiheista, sykkeestä, veren happipitoisuuden vaihteluista ja levottomuudesta. Käyttäjät saavat unipisteet, jotka vaihtelevat yhdestä 100:aan, mikä antaa nopean yleiskuvan heidän unensa laadusta.

Uusi lisäys on Morning Brief, joka toimitetaan ennakoivasti käyttäjän ranteeseen herätessä. Tämä ominaisuus tarjoaa päivittäisen yhteenvedon, joka sisältää unitiedot, valmiuspisteet, tavoitekardiokuorman ja edistymisen kohti viikoittaisia liikuntatavoitteita. Se sisältää myös ajankohtaiset paikalliset sääolosuhteet, mikä auttaa käyttäjiä suunnittelemaan päivänsä tehokkaasti.

Google Pixel Watch 3 on selvästi asemoinut itsensä tehokkaaksi työkaluksi kuntoilijoille, erityisesti juoksijoille. Sen kehittyneet mittarit, yksilölliset ohjeet ja kattavat terveysseurantaominaisuudet osoittavat Googlen sitoutuneen luomaan älykellon, joka menee perustoimintoja pidemmälle ja tarjoaa käyttäjille kokonaisvaltaisen lähestymistavan heidän terveys- ja kuntoilumatkalleen.

Akun kesto ja lataus: Tervetullut päivitys

Google Pixel Watch 3 tuo merkittäviä parannuksia akun kestoon ja latausominaisuuksiin, mikä on yksi käyttäjien suurimmista huolenaiheista aiempien mallien suhteen. Nämä parannukset tekevät uusimmasta versiosta luotettavamman ja kätevämmän puettavan laitteen päivittäiseen käyttöön.

Pidennetty akunkesto

Pixel Watch 3 on saatavana kahdessa koossa, joista kummassakin on oma akkukapasiteettinsa. 41 mm:n mallissa on 307 mAh:n akku, kun taas suuremmassa 45 mm:n versiossa on 420 mAh:n akku, mikä on 35 % enemmän kuin edeltäjänsä. Molemmat mallit tarjoavat jopa 24 tunnin akkukeston, kun Always-on-näyttöominaisuus on aktivoitu, mikä on huomattava parannus aiempiin versioihin verrattuna.

Käyttäjille, jotka tarvitsevat vieläkin pidempää käyttöikää, Pixel Watch 3 esittelee parannetun Battery Saver -tilan. Tämä tila pidentää akun käyttöaikaa jopa 36 tuntiin yhdellä latauksella tinkimättä tärkeistä terveys- ja kuntoiluseuranta- tai turvaominaisuuksista. Battery Saver -tila aktivoituu automaattisesti, kun kellon akkukesto saavuttaa 15 prosentin tason, mikä varmistaa, ettei käyttäjiltä lopu yllättäen virta. Se kytkeytyy myös automaattisesti pois päältä, kun akku latautuu takaisin 25 prosenttiin, jolloin kello palautuu saumattomasti täyteen toimintakykyynsä.

Nopeampi latausnopeus

Latausnopeus on parantunut merkittävästi Pixel Watch 3:ssa. 41 mm:n malli latautuu nyt 20 % nopeammin kuin edeltäjänsä, mikä säästää käyttäjille jopa 15 minuuttia, kun laite ladataan täyteen. Molemmissa malleissa käytetään USB-C-pikalatauskaapelia, jossa on magneettitapit, jotka napsahtavat tukevasti paikalleen ja takaavat vakaan latausyhteyden.
Molempien mallien latausnopeudet ovat vaikuttavia:

  • 41 mm:n malli: 50 % 24 minuutissa, 80 % 35 minuutissa ja 100 % 60 minuutissa.
  • 45 mm:n malli: 50 % 28 minuutissa, 80 % 50 minuutissa ja 100 % 80 minuutissa.

Nämä latausajat perustuvat testeihin, jotka tehtiin täysin tyhjillä akuilla, ja ne voivat vaihdella akun iän ja ympäristön lämpötilan kaltaisten tekijöiden mukaan.

Virranhallintaominaisuudet

Pixel Watch 3 sisältää useita virranhallintaominaisuuksia, jotka auttavat käyttäjiä maksimoimaan akun keston:

  1. Tehokas näyttötekniikka: Kello käyttää LTPO (Low-Temperature Polycrystalline Oxide) -näyttöteknologiaa, joka mahdollistaa dynaamisen virkistystaajuuden 1 Hz:stä 60 Hz:iin. Tämä ominaisuus edistää sujuvampaa vuorovaikutusta ja säästää samalla akun käyttöikää.
  2. Wear OS 5 -optimointi: Wear OS:n uusin versio tuo merkittäviä parannuksia energiatehokkuuteen. Esimerkiksi maratonin suorittaminen Wear OS 5:llä kuluttaa 20 % vähemmän virtaa kuin laite, jossa on Wear OS 4.
  3. Mukautettavat asetukset: Käyttäjät voivat säätää erilaisia asetuksia akun keston pidentämiseksi, kuten kytkeä aina päällä olevan näytön pois päältä, lyhentää näytön aikakatkaisuaikaa ja ottaa käyttöön Bedtime-tilan yökäyttöä varten.
  4. Älykäs liitettävyys: LTE-malleissa käyttäjät voivat asettaa Mobile Mode -tilan automaattiseksi tai pois päältä vähentääkseen akun kulumista, kun matkapuhelinyhteyttä ei tarvita.
  5. Sijaintitarkkuus: Googlen sijaintitarkkuuden ottaminen käyttöön tarjoaa energiatehokkaimman menetelmän sijaintitietojen hankkimiseen.

On tärkeää huomata, että akun todellinen kesto voi vaihdella käyttötottumusten, käytössä olevien ominaisuuksien ja ympäristötekijöiden mukaan. Pixel Watch 3:n akun suorituskyky perustuu testeihin, jotka on suoritettu esituotantolaitteistolla ja -ohjelmistolla käyttäen oletusasetuksia ja keskimääräistä käyttäjän akunkäyttöprofiilia.
Näiden parannusten ansiosta Google Pixel Watch 3 tarjoaa luotettavamman ja käyttäjäystävällisemmän kokemuksen, joka poistaa yhden edeltäjiensä tärkeimmistä rajoituksista ja tekee siitä vahvan kilpailijan älykellomarkkinoilla.

Älykellon ominaisuudet: Perusasioita pidemmälle

Google Pixel Watch 3 on ottanut merkittäviä edistysaskeleita ominaisuuksiensa parantamisessa ja tarjoaa käyttäjille entistä integroidumman ja kattavamman älykellokokemuksen. Saumattomasta ekosysteemi-integraatiosta kehittyneisiin turvallisuusominaisuuksiin Pixel Watch 3 on asettunut vahvaksi kilpailijaksi älykellomarkkinoilla.

Googlen ekosysteemin integrointi

Pixel Watch 3 loistaa integroitumisellaan Googlen ekosysteemiin, erityisesti niille, jotka ovat panostaneet älykkääseen kodinteknologiaan. Kellon päivitetty Google Home -sovellus (v2.74.65.4) esittelee useita uusia ominaisuuksia, jotka tekevät älykkäiden kodin laitteiden ohjaamisesta entistäkin kätevämpää.

Käyttäjät voivat nyt vaihtaa Koti ja Poissa-tilojen välillä suoraan ranteestaan ja käynnistää erilaisia automaatioita ilman, että heidän tarvitsee tarttua puhelimeen. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen niille, joilla on useita rutiineja näiden tilojen ympärille.

Kello tarjoaa myös parannetun hallinnan monille älylaitteille. Käyttäjät voivat nyt hallita ilmanpuhdistimia, älypuhaltimia, Android-televisioita ja Google TV:tä suoraan Pixel Watch 3 -kellosta. Hallinta ei rajoitu vain yksinkertaisiin päälle/pois-toimintoihin, vaan se mahdollistaa myös näyttötilojen, tuulettimen nopeuden, äänenvoimakkuuden ja mediatoistoasetusten säätämisen.
Nest Doorbellin omistajat näkevät Pixel Watch 3:n avulla, kun joku soittaa ovikelloa, ja voivat jopa kommunikoida ovella olevien vierailijoiden kanssa. Tämän ominaisuuden ansiosta älypuhelinta ei tarvitse ottaa esiin tällaiseen vuorovaikutukseen. Lisäksi käyttäjät voivat kytkeä turvakamerat päälle ja pois päältä suoraan kellosta, vaikkakaan suoratoisto ei ole saatavilla muille kuin Nest-laitteille.

TV:n omistajat hyötyvät kellotaulussa olevasta omasta laatasta, joka tarjoaa nopean pääsyn TV-asetuksiin ilman Google Home -sovellusta. Tämä laatta tarjoaa äänenvoimakkuuden säädön, kaukosäätimen, jossa on D-pad ja valintapainikkeet, sekä Now Playing -näytön median hallintaa varten.

Lisää mukautuksia

Google Pixel Watch -älykellosarjan aiempien mallien tapaan Google Pixel Watch 3:ssa on paljon vaihtoehtoja hihnojen, koteloiden ja näytönsuojien suhteen. Tämä mahdollistaa kellon ulkoasun ja tuntuman lisäkustomoinnin, erityisesti rannake Google Pixel Watch avulla, joita voi vaihtaa aktiivisuuden tai elämäntyylin mukaan yleensä. Koteloiden ja näytönsuojien avulla käyttäjä voi mukauttaa tarvitsemansa suojan tason, joka riippuu suuresti siitä, miten kelloa käytetään.

Johtopäätökset: Onko se hypen arvoinen?

Google Pixel Watch 3 on tehnyt merkittäviä edistysaskeleita älykellojen saralla ja tarjoaa vakuuttavan yhdistelmän tyyliä, toiminnallisuutta ja suorituskykyä. Sen parannettu muotoilu, parannetut terveydenseurantaominaisuudet ja saumaton integroituminen Googlen ekosysteemiin vaikuttavat merkittävästi käyttäjäkokemukseen. Kehittyneiden juoksumittareiden, älykkään kotiohjauksen ja pidennetyn akunkeston käyttöönotto vastaa käyttäjien keskeisiin tarpeisiin ja antaa laitteelle vahvan aseman kilpailussa markkinajohtajien kanssa.

Lopuksi voidaan todeta, että Pixel Watch 3 on merkittävä edistysaskel Googlelle puettavan teknologian alalla. Vaikka erityisesti kolmannen osapuolen sovellustuen kaltaisilla alueilla on vielä kasvuvaraa, laite tarjoaa monipuolisen paketin Android-käyttäjille, jotka haluavat parantaa digitaalista elämäntyyliään. Älykellojen kehittyessä edelleen Pixel Watch 3 asettaa uuden vertailukohdan sille, mitä käyttäjät voivat odottaa Googlen käyttämiltä puettavilta laitteilta.


Kirjoita kommentti

Please note, comments must be approved before they are published

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


myös lukea

Back to School 2024: The Best 4 Smartwatches
Tutustu blogiimme top 4 parhaasta älykellosta back to school -kaudelle vuonna 2024. Kaikki mitä sinun on tiedettävä ennen kuin palaat kesän lopulla takaisin kouluun tai töihin.
The Ultimate Review of the OnePlus Watch 2R
Kattava arvostelu OnePlus Watch 2R:stä. Harkitsitpa sitten kellon ostamista ja haluat tietää lisää tai olet vain utelias, löydät täältä kaiken tarvitsemasi.