Apple Watchin rannekkeiden vaihtaminen

Sådan skifter du remmene på dit Apple Watch
Jos sinulla on Apple Watch, tiedät, että yksi laitteen parhaista ominaisuuksista on se, että voit mukauttaa sitä eri rannekkeilla. Olipa kyseessä sitten ruostumattomasta teräksestä valmistettu linkkiranneke tai kankainen urheiluranneke, rannekkeen vaihtaminen on helppoa ja hauskaa.

Yksi Applen - ja Apple Watchin - hienoista puolista on niiden kustomointimahdollisuudet. On silti tärkeää varmistaa, että ostat Apple Watch -rannekkeen, joka sopii Apple-älykelloosi.

Tämä tarkoittaa, että voit käyttää ensimmäisen sukupolven Apple Watch -älykelloon suunniteltua Apple Watch -nauhaa (tai Apple Watch Series 1, 2 tai 3 -älykelloon suunniteltua nauhaa) Apple Watch Series 4:n, Series 5:n, Series 6:n, Series 7:n, Series 8:n ja molempien Apple Watch SE -sukupolvien kanssa. Ainoa muistettava asia on, että yhteensopivia ovat koot, eivät sarjat.

Kokojen yhteensopivuus on seuraava: 38mm, 40mm ja 41mm Apple Watch -nauhat ovat keskenään yhteensopivia, kun taas 42mm, 44mm ja 45mm nauhat ovat myös yhteensopivia - riippumatta siitä, mihin Apple Watch -sarjaan itse kello kuuluu.

Mikä parasta, Apple Watchin nauhan vaihtaminen ei vie kuin minuutin, etkä tarvitse edes työkaluja. Tässä blogikirjoituksessa käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Apple Watchin rannekkeen vaihtamisesta.


Vaihe 1: Poista vanha ranneke
Ensimmäinen askel kellon nauhan vaihtamisessa on vanhan nauhan poistaminen. Tee tämä painamalla rannekkeen vapautuspainiketta kellon takaosassa. Tämä vapauttaa hihnan, ja sinun pitäisi nyt pystyä helposti liu'uttamaan hihna sivuun.

Älä unohda olla varovainen, kun käsittelet teknologiaa. Älä koskaan paina mitään väkisin vapautuspainikkeeseen äläkä koskaan paina tai vedä kovempaa kuin järkevältä tuntuu. Jos Apple Watchin hihnat eivät liu'u ulos ilman vaivaa, yritä painaa vapautuspainiketta uudelleen.


Vaihe 2: Kiinnitä uusi ranneke
Kun vanha nauha on poistettu, liu'uta uusi kellonauha paikalleen. Sinun tarvitsee vain peruuttaa poistoprosessi.
Ja voila - olet valmis.

Älä unohda tarkistaa hihnan suuntausta. Jos satut asentamaan rannekkeen väärin päin, poista se vain kuten vaiheessa 1.


Apple Watchin hihnan vaihtaminen on helppoa ja tapahtuu kahdessa yksinkertaisessa vaiheessa - irrota vanha hihna ja kiinnitä uusi! Apple Watchin rannekkeisiin on saatavilla niin monia eri tyylejä ja värejä, että ulkonäön vaihtaminen voi olla hauska tapa ilmaista itseäsi ja osoittaa persoonallisuutta laitteesi kanssa. Anna siis Apple Watchille muodonmuutos jo tänään!

Kirjoita kommentti

Please note, comments must be approved before they are published

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.