Amazfit-kellon yhdistäminen puhelimen kanssa

Sådan parrer du Amazfit-uret med din telefon

Oletko juuri ostanut uuden Amazfit-älykellon ja mietit, miten se paritetaan android-puhelimesi kanssa? Vai onko asia toisin päin, eli olet ostanut uuden puhelimen ja mietit, miten saat Amazfit-kellosi yhdistettyä puhelimeesi uudelleen? Tai ehkä vain istut siinä miettimässä: "Miten pariliitän Amazfit-kelloni?".

Oli miten oli, tässä artikkelissa ja pikaoppaassa näytämme sinulle, miten saat Amazfitin yhdistettyä puhelimeesi välittömästi, niin kokeneelle kuin aloittelevalle käyttäjällekin!

Helpottaaksemme asiaa olemme jakaneet sen kahteen vaiheeseen: miten yhdistää Amazfit ja miten muodostaa pariliitos jo yhdistetyn laitteen kanssa. Tämä opas toimii millä tahansa Amazfit-älykellolla, olipa kyseessä Amazfit Pace tai Amazfit Bip.

Uuden kellon liittäminen

Ensimmäinen asia ensin: asenna Amazfit-sovellus ja luo tili.
Kun tämä on tehty, pidä kellon oikealla puolella olevaa painiketta painettuna 6 sekunnin ajan ja vapauta se kytkeäksesi kellon päälle. Tämä näyttää QR-koodin älykellon näytöllä.

Kun olet aktivoinut puhelimesi Bluetoothin, avaa sovellus ja kun olet valinnut laitteen, skannaa QR-koodi. Jos käytät android-puhelinta, pariliitoskoodi näkyy molemmissa laitteissa. iOS-laitteessa älä huolehdi näytettävästä pariliitoskoodista. Nyt sinun tarvitsee vain napauttaa vahvistaaksesi Bluetooth-yhteyden muodostamisen.

Kun tämä on valmis, valitse, kummassa kädessä ensisijaisesti käytät kelloa (oikeassa tai vasemmassa kädessä), jotta saat mahdollisimman tarkat tiedot.

Kellon pariliitoksen muodostaminen

Ensin sinun on avattava Zepp-sovellus (tunnetaan myös nimellä Amazfit-sovellus) matkapuhelimessasi ja kirjauduttava sisään Mi-tililläsi.
Kun Mi-tili on luotu, se pyytää sinua täyttämään joitakin perustietoja itsestäsi.

Seuraava vaihe on Amazfit-kellon yhdistäminen puhelimeen.
Aloita aktivoimalla Bluetooth matkapuhelimessasi ja avaamalla Zepp-sovellus uudelleen. Tämän jälkeen näet kellosi profiilissasi kohdassa "Oma laite". Klikkaa kelloasi.

Aseta tämän jälkeen kellosi puhelimen viereen, kun laitteiden välinen Bluetooth-yhteys muodostuu. Kun saat pariliitospyynnön kelloosi, muodosta yhteys napsauttamalla sitä ja vahvista pariliitos.

Nyt sinun tarvitsee vain odottaa, kun kello päivittyy, ja olet valmis aloittamaan!


Kirjoita kommentti

Please note, comments must be approved before they are published

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.